charlotte@trippetti.dk +45 21 77 33 59

Fremhæver kvinders skønhed

Boudoir Fotografering

 • Jeg nyder portræt billerne, som jeg fik af Bo i julegave. Jeg blev meget glad og overrasket over hans initiativ. Jeg synes, du har "fanget" essensen af hans personlighed på en fin made - og derfor har jeg også lyst til at sige tak til dig, for din boudoir fotografering af mig, som beriger mig hver dag. Jeg vil meget gerne have taget parbilleder til næste år, hvor vi har sølvbryllup - det vil være en speciel og anderledes måde at markere 25 året på. Sa jeg har dig i mine tanker - ogsa i forhold til andre mulige opgaver
  Pia
  Pia
 • Tak for boudoir billederne, de er utroligt flotte og jeg er meget glad for dem og stolt af mig selv, at jeg turde lave noget så grænseoverskridende…
  Jette
  Jette
 • I dag modtog jeg mine boudoir billeder og jeg er MEGET glad for dem. De er rigtig gode, og det ser godt ud, som du har beskåret og tonet dem, og papiret er også lækkert. De vil være gode at hive frem, når selvværdet er lidt i bund 🙂
  Rikke
  Rikke
  Boudoir billeder
 • Ville bare fortælle dig, at min mand blev helt vildt glad for billederne 🙂 Han syntes det var de bedste billeder han nogensinde havde set (det skulle han næsten sige) men han lignede faktisk også en som mente det 🙂 Tak for en super god oplevelse og nogle super flotte billeder 🙂
  Joan
  Joan
 • Tak Charlotte for de smukke billeder - de har gjort min mand til en lykkelig en af slagsen 😉 det var en fantastisk oplevelse! Du er ekstremt dygtig og har mine varmeste anbefalinger!
  Louise
  Louise
 • Hej Charlotte. Jeg stod i et dødkedeligt omklædningsrum og skulle prøve et sæt rødt undertøj,-.. py for pokker et neon lys.. jeg gik fra butikken lettere nedtrykt uden at have købt noget. min mand havde sagt køb noget forskelligt du ser godt ud i det hele. Det var jo sødt, men jeg havde ikke samme mening. Derfor tænkte jeg, at jeg gad godt se mig selv som smuk, få taget nogle billeder jeg indimellem kunne tage frem og være stolt af. Jeg er SÅ glad og 1000 tak for de fantastiske billeder og for den rolige måde hele foto sessionen foregik på det var rigtig rart da det jo var en smule grænseoverskridende. Endnu en gang tak for billederne, som er en super julegave til mig selv.
  Dorthe
  Dorthe
 • Kære Charlotte. Vil sige dig så mange mange tusind tak for de super flotte og meget professionelle billeder du har taget af min kæreste, som jeg efterfølgende fik i morgen gave efter vores bryllup. Du aner ikke hvor meget det betyder for mig, men blev så super glad og lykkelig for dem. Så nu kan jeg se på de smukke billeder hver dag, når jeg er ude på arbejde langt hjemmefra. Vibeke fortalte at det var meget "Grænseoverskridende" inden fotosessionen, men at du fik hende til og slappe af. hvilket tydeligt kan ses på det flotte resultat.
  En glad mand
  En glad mand
 • Forkælelse til mit livs kærlighed og ikke mindst grænseoverskridende, men MEGA fed oplevelse for mig selv. Jeg havde svært ved min krops forandringer efter en graviditet, fødsel og amning, men Charlotte fik mig til at føle mig tryg, sexet og ikke mindst MEGET kvindelig. Billederne var ikke blot en gave til min kommende mand, men også en personlig booster til mit selvværd.
  Dorthe Leth
  Dorthe Leth
 • Boudoir fotografering hos Charlotte Trippetti kan VARMT anbefales! Det var bare sådan en god oplevelse. Og det er bare det bedste selvtillids-boost ever! Når jeg ser på billederne tænker jeg "ejjj... det er da ikke mig det der... er det?!" Jeg er ved at lære at elske min "nye" krop efter 2 børn (de ekstra buler og bump), så det er lidt som en slags terapi at gøre det! Charlotte er bare SÅ sød og dejlig! Hun fik mig virkelig til at føle mig godt tilpas og bare åbne op. Man opdager jo nærmest ikke hvad det er man laver. Jeg havde bare totalt travlt med at lytte til hendes instruktioner med "skuldrene ned, stæk halsen ud, bøj hovedet lidt" osv osv. En af de bedste oplevelser jeg har haft! helt sikkert!!!
  Kirstine
  Kirstine
 • Da min mand så boudoir billederne af mig var han rørt til tåre og blev meget glad for billederne. De er helt perfekte og meget flot lavet.
  Cia
  Cia

Recent Portfolios