charlotte@trippetti.dk +45 21 77 33 59

Hvad andre siger

Maria
Jeg har modtaget billederne og de er lige som de skal være! Det er blevet nogle fine serier den måde de er sat op, så tusind tak for det -det er bestemt investeringen værd 🙂 og jeg har allerede anbefalet dig til en veninde der overvejer samme morgengave til sin kommende mand. Jeg glæder mig til at give ham dem...

Maria
Cia
Tak Charlotte for en fantastisk oplevelse. Min mand blev blev meget glad for billederne, han græd meget længe - rørt til tåre, synes de er helt perfekte og meget flot lavet.

Cia
Josina Bergsøe
Charlotte Trippetti var fotograf bag den skønneste brandkampagne for mit smykkefirma. Resultatet var ikke mindre end fantastisk. Charlotte er en fremragende fotograf der aldrig går på kompromis med noget, hun er opfindsom, omhyggelig, sindsyg dygtig, og en fantastisk sparringspartner som jeg kan anbefale på det varmeste.

Josina Bergsøe
CEO
-
JOSINA
Katia
Portrætbillederne blev rigtig flotte og min mor blev meget glad for dem, så det var en perfekt fødselsdagsgave :o)

Katia
Rikke
Hej Charlotte. Jeg vil bare lige sige at vi er såååå super glade for billederne, som er kommet op og hænge. Jeg kigger på dem hver dag, og bliver bare så glad for det flotte resultat.

Rikke
Karin Hansson
At styre en verdensartist kan gøre én nervøs, men i mødet med Charlotte opstod der kun dynamik og glæde, samtidig med, at det hele foregik meget professionelt. Charlotte havde evnen til at lytte, mens hun styrede fotoshootet og fik det bedste frem i de mennesker, hun ville fange på billedet. Vi er meget tilfredse med resultatet.

Karin Hansson
kommunikationschef og produktionskoordinator
-
Musik syd
Inge
Du spurgte et par gange, hvorfor jeg ville fotograferes. Der er flere grunde - dels at jeg af nogle familiemæssige grunde stort set ingen billeder har fra min barndom og ungdom, dels at jeg, da jeg er alene, sjældent oplever, at nogen tager et 'ordentligt' billede; men jeg tror også nok, det er fordi der sker det meget mærkbare i min alder (65 år), at man som kvinde bliver meget usynlig. Det er underligt og jeg ved, andre oplever noget tilsvarende i mange sammenhænge. Måske ville jeg gerne fotograferes for at overbevise mig selv om, at jeg ikke behøver være helt usynlig? Det har i hvert fald været en ret grænseoverskridende og god beslutning og det blev en rigtig fin portræt serie på 11 billeder.

Inge
Joan
Ville bare fortælle dig, at min mand blev helt vildt glad for billederne 🙂 Han syntes det var de bedste billeder han nogensinde havde set (det skulle han næsten sige) men han lignede faktisk også en som mente det 🙂 Tak for en super god oplevelse og nogle super flotte billeder 🙂

Joan
Linnea
Jeg vil jeg gerne sige tak for en fornøjelig oplevelse, som jeg har smilet af mange gange siden. Selv om jeg ikke er nogen 'modellos', føler mig særlig fotogen, eller er vant til rampelys, så var et en super fed oplevelse af blive fotograferet af dig og din afslappede tilgang, tålmodighed og nemme tilgang, gjorde det helt ufarligt og som sagt, endda sjovt.

Linnea
Rikke
Hej Charlotte. Jeg har hentet billederne nu. De er bare så flotte – tænk at jeg kan se sådan ud 🙂 1000 tak for dig. Du har mine største anbefalinger.

Rikke
Anne
Tusind tak for nogle super boudoir billeder, jeg havde nok slet ikke troet det muligt.

Anne
Anne
Tusind tak endnu en gang for nogle super billeder, jeg havde nok slet ikke troet det muligt.

Anne
Rikke
Jeg vil bare lige sige, at vi er såååå super glade for vores par boudoir billeder, som er kommet op og hænge. Jeg kigger på dem hver dag, og bliver bare så glad for det flotte resultat.

Rikke
Boudoir billeder
Louise
Tak Charlotte for de smukke billeder - de har gjort min mand til en lykkelig en af slagsen 😉 det var en fantastisk oplevelse! Du er ekstremt dygtig og har mine varmeste anbefalinger!

Louise
Susie
Min mand blev MEGET glad for boudoir billederne, og han har gladeligt vist dem til alle der vil se... Mine veninder vil en efter en kontakte dig (sendt af deres mænd 🙂

Susie
Dorthe
Hej Charlotte. Jeg stod i et dødkedeligt omklædningsrum og skulle prøve et sæt rødt undertøj,-.. py for pokker et neon lys.. jeg gik fra butikken lettere nedtrykt uden at have købt noget. min mand havde sagt køb noget forskelligt du ser godt ud i det hele. Det var jo sødt, men jeg havde ikke samme mening. Derfor tænkte jeg, at jeg gad godt se mig selv som smuk, få taget nogle billeder jeg indimellem kunne tage frem og være stolt af. Jeg er SÅ glad og 1000 tak for de fantastiske billeder og for den rolige måde hele foto sessionen foregik på det var rigtig rart da det jo var en smule grænseoverskridende. Endnu en gang tak for billederne, som er en super julegave til mig selv.

Dorthe
Ea
TAK for en god oplevelse og nogle flotte boudoir billeder, var meget nervøs til foto sessionen... Var ikke blevet fotograferet siden jeg var skole pige... Men du fik mig hurtigt på ret køl... Det er du også vældig god til 🙂

Ea
Tine
Kære Charlotte. Tusind, tusind tak for billederne – de er helt fantastiske.

Tine
Rikke
Jeg har modtaget boudoir billederne. De er bare så flotte – tænk at jeg kan se sådan ud... – 1000 tak til dig. Du har mine største anbefalinger...

Rikke
En glad mand
Kære Charlotte. Vil sige dig så mange mange tusind tak for de super flotte og meget professionelle billeder du har taget af min kæreste, som jeg efterfølgende fik i morgen gave efter vores bryllup. Du aner ikke hvor meget det betyder for mig, men blev så super glad og lykkelig for dem. Så nu kan jeg se på de smukke billeder hver dag, når jeg er ude på arbejde langt hjemmefra. Vibeke fortalte at det var meget "Grænseoverskridende" inden fotosessionen, men at du fik hende til og slappe af. hvilket tydeligt kan ses på det flotte resultat.

En glad mand
Pia
Jeg nyder portræt billerne, som jeg fik af Bo i julegave. Jeg blev meget glad og overrasket over hans initiativ. Jeg synes, du har "fanget" essensen af hans personlighed på en fin made - og derfor har jeg også lyst til at sige tak til dig, for din boudoir fotografering af mig, som beriger mig hver dag. Jeg vil meget gerne have taget parbilleder til næste år, hvor vi har sølvbryllup - det vil være en speciel og anderledes måde at markere 25 året på. Sa jeg har dig i mine tanker - ogsa i forhold til andre mulige opgaver

Pia
Susie Corneliussen
Tak for en fantastisk formiddag! Du er SÅ dygtig og du får mig til at føle mig som en prinsesse

Susie Corneliussen
Jette
Tak for boudoir billederne, de er utroligt flotte og jeg er meget glad for dem og stolt af mig selv, at jeg turde lave noget så grænseoverskridende…

Jette
Andrijana
Hej Charlotte, Jeg er helt mindblown. Tak!!!!!!!!!! Billederne er SÅ flotte.

Andrijana
Rikke
I dag modtog jeg mine boudoir billeder og jeg er MEGET glad for dem. De er rigtig gode, og det ser godt ud, som du har beskåret og tonet dem, og papiret er også lækkert. De vil være gode at hive frem, når selvværdet er lidt i bund 🙂

Rikke
Boudoir billeder
Pelle Emil Hebsgaard
Charlotte Trippetti fanger noget specielt! Ikke bare i sine billeder, men i hele arbejdet. Hun får det ekstra glimt frem i øjnene, vinklen sidder i skabet og man er hele tiden i gode hænder. Jeg har kun varme anbefalinger herfra.

Pelle Emil Hebsgaard
Skuespiller
Lisbeth og Søren
Billederne af vores børn er bare blevet super-duper gode! Du er da en helt utrolig dygtig fotograf, i særklasse - dygtig til at skabe og fange en stemning - så vi håber virkelig, at du har lyst til at fotografere os en anden gang. Vi vil sprede rygtet - bl.a. nede i børnehaven, hvor de var nysgerrige for at se resultatet!

Lisbeth og Søren
Kirstine
Boudoir fotografering hos Charlotte Trippetti kan VARMT anbefales! Det var bare sådan en god oplevelse. Det er da bare den bedste selvtillids-boost ever!

Kirstine
Dorthe Leth
Forkælelse til mit livs kærlighed og ikke mindst grænseoverskridende, men MEGA fed oplevelse for mig selv. Jeg havde svært ved min krops forandringer efter en graviditet, fødsel og amning, men Charlotte fik mig til at føle mig tryg, sexet og ikke mindst MEGET kvindelig. Billederne var ikke blot en gave til min kommende mand, men også en personlig booster til mit selvværd.

Dorthe Leth
Kirstine
Boudoir fotografering hos Charlotte Trippetti kan VARMT anbefales! Det var bare sådan en god oplevelse. Og det er bare det bedste selvtillids-boost ever! Når jeg ser på billederne tænker jeg "ejjj... det er da ikke mig det der... er det?!" Jeg er ved at lære at elske min "nye" krop efter 2 børn (de ekstra buler og bump), så det er lidt som en slags terapi at gøre det! Charlotte er bare SÅ sød og dejlig! Hun fik mig virkelig til at føle mig godt tilpas og bare åbne op. Man opdager jo nærmest ikke hvad det er man laver. Jeg havde bare totalt travlt med at lytte til hendes instruktioner med "skuldrene ned, stæk halsen ud, bøj hovedet lidt" osv osv. En af de bedste oplevelser jeg har haft! helt sikkert!!!

Kirstine
Kirstine
Charlotte er bare SÅ sød og dejlig! Hun fik mig virkelig til at føle mig godt tilpas og bare åbne op. Man opdager jo nærmest ikke hvad det er man laver. En af de bedste oplevelser jeg har haft!

Kirstine
Maria Pihl Kvist Jensen
Hvor blev jeg positivt overrasket over de billeder du tog af mig Charlotte… Tænkte - ser jeg virkelig så godt ud til trods for et stort vægttab, gigt i svær grad og fibromyalgi, to børn og snart 40 og nu tæt på pensionist i en tidlig alder. Et stort tak for at få mig til at se mig selv på en anden måde.

Maria Pihl Kvist Jensen
Oline
Du "skød" nogle fantastiske, vidunderlige og meget smukke billeder af mig og min gravide mave. Jeg ELSKER de 5 billeder jeg endte med at købe, og håber på at få fingrene i flere af dem en dag 🙂 Du skal bare vide, at hele processen og resultatet fra dig, har jeg været mere end tilfreds med! TAK for en super oplevelse... aldrig har jeg følt mig så smuk, som på dine billeder af mig

Oline
Kirstine
Når jeg ser på billederne tænker jeg "ejjj... det er da ikke mig det der... er det?!" Jeg er ved at lære at elske min "nye" krop efter 2 børn (de ekstra buler og bump), så det er lidt som en slags terapi at gøre det!

Kirstine
Klaus Bak
Kære Charlotte, tusind tak for flere gode foto-shoots. Først de smukke portrætter af min elskede - bedste gave nogensinde, dernæst vores boudoir billeder fra fortet, og de flotte portrætter af vores familie. Også portrættene til vores hjemmeside på Parkens Privathospital har fået rosende ord. Senest har du formået både at håndtere smukke, romantiske fotos til vores bryllup og være gæst samtidig. Vi har i alle disse optagelser fået klare, smukke minder for altid. Du har en god evne til at læse og fange det rigtige udtryk, og for mit eget vedkommende, at få det pæneste frem i alle.

Klaus Bak
Læge og founder Parkens Privathospital
Cia
Da min mand så boudoir billederne af mig var han rørt til tåre og blev meget glad for billederne. De er helt perfekte og meget flot lavet.

Cia

SE DE SMUKKE ØJEBLIKKE