charlotte@trippetti.dk +45 21 77 33 59

Fotograf / Kunstfotograf

Om Charlotte Trippetti


Professionel kunstfotograf
København & Malmø
Billedetyper: Portrætter, Boudoir, Gravid, Presse, Kreativt

Charlotte Trippetti er født i Danmark og opvokset i et professionelt fotograf hjem i København. Hun er uddannet grafisk designer og fotograf og har bla. boet og arbejdet en stor del af sit liv i San Francisco.

I dag har hun fast base i København, hvor hun som selvstændig fotograf blandt andet har specialiseret sig i portrætfotografiet, som både inkluderer boudoir fotografering, gravidtets fotografering, familie fotografering og portrætter til en række nationale og internationale blade og magasiner, indenfor livsstil, mode, erhverv og rejser. Desuden laver hun også CD covers og løser opgaver for virksomheder og private kunder, både i Danmark og i udlandet.

“Mit mål som fotograf er, at få et enkelt, æstetisk og stærkt udtryk frem. Se de muligheder hvert et menneske indeholder og lade dem folde sig ud. En indstilling til mit arbejde, hvor jeg er drevet af min nysgerrighed, hvad enten det er, når jeg spontant stopper et menneske på gaden, fordi personen har en stærk udstråling, eller når der er tale om en bestillingsopgave. Hvert nyt møde er vejen til et nyt visuelt produkt, hvor det er min opgave, at se bag facaden og gøre billedet unikt og anderledes”.