charlotte@trippetti.dk +45 21 77 33 59

Kunstfotograf Charlotte Trippetti

Jeg ser dig og bringer det bedste frem i dig foran kameraet, så du selv kan se hvor smuk du er.

KUNSTFOTOGRAF DER FÅR DET BEDSTE FREM I MENNESKER


Hvert nyt møde er vejen til et nyt visuelt produkt, hvor det er min opgave, at se bag facaden og gøre billedet unikt og anderledes

 

Kreativ fotografering, unikt og naturligt.


Portrætter og stemningsbilleder; Bryllup, gravid, børn, familie og erhverv

Om din fotograf

Charlotte Trippetti


Charlotte Trippetti er født i Danmark og opvokset i et professionelt fotograf hjem i København. Hun er uddannet grafisk designer og fotograf og har bl.a. boet og arbejdet en stor del af sit liv i San Francisco.

I dag har hun fast base i København, hvor hun som selvstændig fotograf blandt andet har specialiseret sig i portrætfotografiet, som både inkluderer boudoir-, graviditets- og familie fotografering. Samt portrætter til en række nationale og internationale blade og magasiner, indenfor livsstil, mode, erhverv og rejser.


PORTFOLIO


Mit mål som fotograf er, at få et enkelt, æstetisk og stærkt udtryk frem. Se de muligheder hvert et menneske indeholder og lade dem folde sig ud. Jeg er drevet af min nysgerrighed, hvad enten det er, når jeg spontant stopper et menneske på gaden, fordi personen har en stærk udstråling, eller ved en bestillingsopgave.

CASES

DÉT SIGER

MINE MODIGE KUNDER

  • Boudoir fotografering hos Charlotte Trippetti kan VARMT anbefales! Det var bare sådan en god oplevelse. Det er da bare den bedste selvtillids-boost ever!
    Kirstine
  • Charlotte er bare SÅ sød og dejlig! Hun fik mig virkelig til at føle mig godt tilpas og bare åbne op. Man opdager jo nærmest ikke hvad det er man laver. En af de bedste oplevelser jeg har haft!
    Kirstine
  • Når jeg ser på billederne tænker jeg "ejjj... det er da ikke mig det der... er det?!" Jeg er ved at lære at elske min "nye" krop efter 2 børn (de ekstra buler og bump), så det er lidt som en slags terapi at gøre det!
    Kirstine
Billy Cross
Jeg er blevet fotograferet af Charlotte Trippetti én gang, eller måske skulle jeg sige, tre gange, fordi den ene fotosession var til en annoncekampagne, som samtidig blev til forsiden af min bog og coveret til mit fjerde soloalbum. - Ikke så dårligt for en times session udenfor i vinden. At blive fotograferet af Charlotte er en charmerende, sjov og utrolig behagelig oplevelse med fantastiske resultater.

Billy Cross
Pelle Emil Hebsgaard
Charlotte Trippetti fanger noget specielt! Ikke bare i sine billeder, men i hele arbejdet. Hun får det ekstra glimt frem i øjnene, vinklen sidder i skabet og man er hele tiden i gode hænder. Jeg har kun varme anbefalinger herfra.

Pelle Emil Hebsgaard
Skuespiller

Se gallerierne som video

KONTAKT CHARLOTTE