artikler-om-Charlotte-Trippetti

Værd at vide

Her kan du læse, hvad pressen har skrevet:

Alt for Damerne

Q Magasinet

Vores Børn

Her får du læse forskellige artikler/information:

Boudoir FØR og EFTER

Da Kirstine, fik lavet boudoir billeder hos mig for nogle uger siden, fik hun sit ønske om nogle smukke sensuelle boudoir billeder opfyldt…

Resultatet blev meget smukt og både, make-up og hår var tilpasset de fine ting Kirstine havde med, som hun skulle have på til boudoir fotograferingen.

Fotograferingen foregik på en spændende rustik location, som var specielt udvalgt til at matche det romantiske Jannie Baltzer headpiece og retro stilen, som Kirstine også havde valgt som tema til sit bryllup.

Vi havde en super sjov morgen og formiddag, som også kan ses på billederne her…

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud og i øjeblikket har jeg pakketilbud på boudoir fotografering inkl. make-up/hår

boudoir før
veninde weekend boudoir
morgengave boudoirbilleder

boudoirbilleder i 20'er stil
boudoir pakketilbud

Kirstine inden vi gik igang med at fotografere

Giv ham dine smukkeste sider

Giv ham dine smukkeste sider

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du overraske din elskede på jeres bryllupsmorgen, så kan du være sikker på, at nogle smukke, romantiske og erotiske boudoirbilleder tager kegler hos manden i dit liv. Mere personlig bliver morgengaven ikke.

Flere og flere kvinder leger model for en dag, når de skal vælge den perfekte morgengave til manden i deres liv. Boudoirfotografi er blevet et hit for alle –uanset alder, udseende og størrelse.

- Alle mennesker har nogle smukke sider, og dem er jeg god til at få frem via mine billeder. Jeg har altid fået at vide, at jeg er god til fotografere kroppe og fremhæve de bedste sider af folk, siger Charlotte Trippetti, der er fotograf og i mange år har beskæftiget sig med boudoirfotografi. For det er ligegyldigt, om du har en skæv næse, er hjulbenet, har topmave eller en stor bagdel, så kan lys, skygger, forskellige positioner og eventuelt lidt efterbehandling af billederne gøre underværker. De fleste boudoirfotografer har lige som Charlotte Trippetti erfaring med, hvilke poseringer, der vil se flotte ud på billeder i forhold lige netop det, du har at byde på.

anderledes boudoir

Stil og sted

Det, der adskiller almindeligt nøgenfotografi med boudoir, er, at denne type billeder aldrig bliver vulgære eller pornografiske. – Mit mål som fotograf er at få et enkelt, æstetisk og stærkt udtryk frem. Jeg ser de muligheder, hvert et menneske indeholder, og lader dem folde sig ud. Hvert nyt møde er vejen til et nyt visuelt produkt, hvor det er min opgave at se bag facaden og gøre billedet unikt og anderledes, siger Charlotte Trippetti, som kalder sin stil for æstetisk, sensuel, rustik, rå, enkel og personlig.

Fotograferingen foregår ofte på gamle rustikke steder; f.eks. Liggende på gamle gulvbrædder, et gammeldags tørreloft, i et badekar midt ude på en mark eller sågar i en vandpyt. Du må meget gerne selv komme med forslag til hvad du kunne tænke dig, men kommer du uden at have gjort dig nogle tanker, så er det også helt fint – det giver fotografen en kunstnerisk frihed til at finde på noget, der kunne passe til lige netop dig.

De fleste er lidt nervøse til en start, når de står der halvafklædte foran en fremmed. Men der går ikke længe, forklarer Charlotte Trippetti, så har de så travlt med at følge instrukser for de forskellige poseringer, at de helt glemmer deres nervøsitet.

- De fleste er helt høje efter fotoseancen og synes, at det har været en fantastisk oplevelse. Og så kommer de jo også hjem med en unik og meget personlig gave til deres udkårne. Samtidig er det jo lige så meget en gave til én selv, siger Charlotte Trippetti.

Fakta

Vælg en fotograf, hvis billeder tiltaler dig, og som du har en god telefonisk dialog med. Bestil gerne tid et par måneder i forvejen. Forberedelse. Da du til denne fotoseance skal bære mindre tøj end ved almindelige fotograferinger er det en god idé lige at ordne negle, barbere ben og smøre kroppen ind i en lækker creme. Det vil også give dig mere selvtillid til fotoseancen.

Vælg ca. tre forskellige stykker tøj ud til seancen. Det kan eksempelvis være et sødt bh/trussesæt med hofteholdere, en fin underkjole og din kommende mands skjorte.

verdens smukkeste boudoir billeder

Sådan foregår en boudoir fotografering

Boudoirfotografering – træd ud af din comfort zone!

Få en sanselig oplevelse uanset alder, krop og hvor du er i livet. Med en fotosession hos Kunstfotograf Charlotte Trippetti bevæger du dig ud på et eventyr, som på smukkeste vis, udfolder de mange udtryk du har.

Boudoir … udfordrer dig til glæde, romantik, sensualitet …
Jeg skaber et kunstnerisk produkt af dig og til dig. Dvs. boudoir billeder, der emmer af sensualitet, glæde, skønhed og romantik. Boudoirbilleder som både viser din udstråling og sjæl, men også dine generte, alvorlige og sexede sider. Som kunstfotograf har jeg taget boudoirfotografering under mine vinger. Det er en særlig måde at fotografere kvinder på og som adskiller sig en portrætfotografering ved at fokusere på krop, øjne, hud og sensualitet. Min stil er til mennesker, der ønsker kunstneriske, personlige, lækre og smukke billeder af dem selv.

En tryg og professionel oplevelse
Jeg kan godt forstå, hvis man er lidt nervøs ved tanken om en boudoirfotografering, det er helt naturligt og normalt, men man glemmer det hurtigt, og en boudoirfotografering er en rigtig god og sjov oplevelse – og helt sikkert nogle fantastiske billeder, som også er sjove, at have når man en dag bliver gammel og kroppen forandrer sig! De fleste er lidt generte og føler det grænseoverskridende, men glemmer det hurtigt, når først man står foran kameraet. 
Jeg gør meget ud af at skabe en tryg stemning og man er aldrig overladt til sig selv foran kameraet. Man skal ikke tænke på, hvordan man skal stå osv. – dét skal jeg nok guide dig igennem og der er f.eks. ingen grund til at være nervøs over ekstra kilo, da jeg altid finder de bedste vinkler og kompositioner, som får dig til at se allerbedst ud.

Vi finder frem til dit look
Jeg stiller gerne et par fine rekvisitter til rådighed. Det kan f.eks. være en fin gennemsigtig blondekåbe. Det kan også være, du har noget selv. Mange tager deres yndlingsundertøj med, favoritunderkjolen eller kærestens skjorte. Medbring gerne lidt forskelligt undertøj og/eller andet, jeg hjælper gerne med at vælge det rigtige ud. En boudoir fotografering tager ca en time og man kan nå at skifte look 3 gange.

Unikke locations skaber stemning

Inden vi mødes, har vi aftalt, hvor fotograferingen skal foregå. Jeg gør meget ud af at finde den rette location, og jeg har flere at vælge imellem. Både inde – og udendørs. Flere af mine locations er i rustikke omgivelser. Feks. et gammelt rustikt hus, med slidte gulvbrædder, hvor der er et smukt og naturligt lys, som giver et flot samspil til hud og øjne. Det kan også være på et gammeldags tørreloft. Eller i et badekar på en mark eller sågar i en vandpyt. Uanset hvad du foretrækker, bliver det et sted, der passer til netop dig!


Hvorfor få lavet boudoir billeder?
Der kan være rigtig mange grunde til at prøve en boudoirfotografering. Der er mange, der bruger det som gave til deres mand/kæreste eller morgengaven til sin kommende mand. Det kan også være man ønsker at forevige sin smukke gravide mave. Eller et helt personligt ønske om at forkæle sig selv med nogle smukke, sensuelle billeder, som samtidig giver dig et større selvværd.

morgengave boudoirbilleder
Et sandt selvtillids boost!
Kirstine, 28, studerende og mor til to, beskriver sin boudoirfotografering således:


Boudoirfotografering hos Charlotte Trippetti kan VARMT anbefales! Det var bare sådan en god oplevelse. Det bedste selvtillids-boost ever! Når jeg ser på billederne tænker jeg “ejjj… det er da ikke mig det der… er det?!” Jeg er ved at lære at elske min “nye” krop efter to børn – de ekstra buler og bump – så det er lidt som en slags terapi at gøre det! Charlotte er bare SÅ sød og dejlig! Hun fik mig virkelig til at føle mig godt tilpas og bare åbne op. Man opdager jo nærmest ikke hvad det er, man laver, og jeg havde bare så travlt med at lytte til hendes instruktioner med “skuldrene ned, stræk halsen ud, bøj hovedet lidt” osv. osv. En af de bedste oplevelser jeg har haft!

Hvor lang tager det?
Afsæt min. 2 timer til en fotosession. Dette inkluderer omkring en times fotografering og bagefter vælger vi billeder ud på min bærbare Mac, på en hyggeligt cafe, mens vi drikker en god kaffe eller te, som også tager ca. en time.

Makeup og hår
Det er en god ide at have foundation på for at jævne huden ud på billederne. Øjnene må gerne have kontrast med mascara osv. Læberne må ikke være tørre og må gerne være lidt mørkere end huden. Håret sætter du, som du bedst kan lide det. Har du lyst til at gøre mere ud af makeuppen, vil det også være flot, særligt hvis du vil have sort-hvide billeder. Ønsker du at få en professionel make-up, hjælper jeg også med det. Jeg har kontakt til en dygtig make-up pige og også boudoir-pakketilbud, der inkluderer en kvindelig makeupartist.

Mit mål er, at den kvinde, der står foran mit kamera, får nogle unikke, smukke kunstneriske boudoirbilleder af sig selv, hvor hun har foldet sine smukkeste sider ud – og for nogle, også sider, man ikke før har været klar over, at man havde. En boudoir fotografering er en stor og sjov oplevelse og mange siger bagefter, at de føler sig helt høje.

Er du interesseret i en boudoirfotografering må du gerne sende et billede af dig selv, som vil give mig inspiration til, fotograferingen af dig.

Kontakt mig meget gerne hvis du har spørgsmål omkring boudoirbilleder eller hvis du vil have et helt uforpligtende tilbud +45 21 77 33 59 eller charlotte@trippetti.dk

“Jeg var godt nok nervøs”

Jeg har aldrig før fået taget billeder af en fotograf, og står en blæsende august-morgen og venter på Charlotte Tripetti. Jeg er godt nok nervøs, men har alligevel taget mig sammen til at finde nogle rigtig fede ting jeg kan have på, på mine forhåbentligt smukke Boudoir-billeder. Charlotte ankommer og det første jeg siger til hende er, at jeg er hamrende nervøs, “NÅ!” svarer hun “Du virker da slet ikke nervøs på mig”. Det beroligede mig en smule og vi gik sammen op til den location Charlotte havde valgt. Her kommer så det største skridt, at smide tøjet foran fotografen, nå men der ryger lige et lag af gangen og til sidst står jeg i undertøj, og kommer foran kameraet. Efter 1½ sekund tænker jeg på ingen måde over mine mindreværdskomplekser eller at jeg står uden tøj på foran et fremmed menneske, men kun om hvordan jeg skal stå, hvordan jeg skal “pose”, hvordan jeg skal smile, uden at smile, hvordan jeg skal holde øjnene åbne på trods af sollys og mange andre ting. Det bliver så dominerende at få de perfekte billeder at alle nervøse tanker for længst er væk. Charlotte gør situationen rigtig behagelig, hun har det tydeligvis sjovt med det hun laver og gør meget ud af at sige når vi lige har taget et rigtig godt billede, eller når det er en rigtig fed måde man står på, og iøvrigt efterlever de grænser hun kan mærke man har. 10 fantastiske billeder kunne jeg give min mand i morgengave, og han blev bare rigtig glad for dem. Jeg glæder mig til jeg skal have taget billeder igen!

Se det flotte resultat her…

- Randi

fortryllende-boudoir-billeder

boudoir-billeder-med-formerBoudoir… brusende kjoler og hollywood stjerner

Boudoir…“et semi nøgent portræt”.
Fra 1700-tallets fine franske fruer til filmstjerner… Ordet er fransk og stammer fra 1700-tallets brusende kjoler, højt opsat hår og røde trutmundlæber. Boudoir var her det lille elegante værelse, hvor husets fine frue kunne trække sig tilbage, løsne det snærende snøreliv og være helt sig selv. Senere kan man se datidens Hollywood-stjerner som Kathleen Meyers, Clara Bow, Mae West and Jean Harlow fotograferet på en boudoirlignende måde. Det er dog først i 80’erne, at man kalder genren for ”boudoir”, da et amerikansk photo studio bruger det i en omtale af en bestemt type fotografi, som er “mere elegant” end det erotiske fotografi, men dog et “semi nøgent portræt”.

Ét er sikkert – boudoir billeder har aldrig været og er ikke pornografiske.

Boudoir i dag
I dag dyrkes krop og udseende mere end nogensinde. Kravene til hvordan vi skal se ud er tårnhøje. Boudoir fotografering kan være et alternativ til tidens fokus på stereotype skønhedsidealer: En slags nutidens “boudoir” – et rum til udfoldelse af den smukke kvindelighed. Et rum hvor den kvindelige kraft kan udforskes med det formål at skabe et smukt og sensuelt produkt af sit unikke jeg og sin unikke krop – boudoirbilledet.

Malene, 30 år og single, fortalte til magasinet Q om, hvorfor hun valgte at få taget boudoir billeder.
verdens smukkeste boudoir billeder

“Jeg fik lavet en boudoir fotografering på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for at se mig selv i et nyt lys – og jeg fik dem lavet udelukkende for min egen skyld. På billederne har jeg glimt i øjet og udstråler ro. De hænger i min lejlighed, og jeg er meget stolt af dem. Det var en rigtig god oplevelse at få dem taget, og jeg tror, det er vigtigt at gøre sådan noget for sig selv.”

Charlotte Trippetti fotograferede Malene på et fint gammelt loft.

Kontakt mig meget gerne hvis du har spørgsmål omkring boudoir billeder eller hvis du vil have et helt uforpligtende tilbud +45 21 77 33 59 eller charlotte@trippetti.dk

Mavebilleder af din smukke graviditet

Din smukke mave,

Få foreviget din smukke gravide mave hos en professionel fotograf. Med en fotosession hos kunstfotograf Charlotte Trippetti bevæger du dig ud på et eventyr, som på smukkeste vis, udfolder dine smukkeste sider.

At være gravid er et ”one time wonder” og med en professionel fotografering får du nogle helt særlige og unikke mavebilleder, der emmer af æstetik fra den søde ventetid.

Når man er gravid, er man på mange måder på toppen af sin kvindelighed og et af de få tidspunkter i en kvindes liv, hvor man ikke behøver trække maven ind.. Alle de gravide jeg har fotograferet, stråler og lyser smukt op på billederne bagefter. Mavebilleder er et smukt og varigt minde, enhver gravid skulle forkæle sig selv med.

Charlotte Trippetti fotograferede 28-årige Rikke Hylleborg, som i 38. uge poserede på det smukke, gamle, rustikke hus, som er et af Charlotte Trippettis locations:
professionelle mavebilleder

- Jeg fik lidt sved på panden til at starte med, men det føltes hurtigt meget naturligt og trygt sammen med Charlotte. Jeg kunne også mærke, at jeg virkelig følte mig meget kvindelig og attraktiv foran kameraet. Hvilket billederne i høj grad også bekræftede mig i!

Udover den indledende telefonsamtale, havde Rikke på forhånd sendt et billede på af sig selv til Charlotte Trippetti, så hun kunne ”type caste” Rikke og finde de mest optimale rammer at fotografere hende i. Med til foto sessionen havde Rikke medbragt et par forskellige sæt undertøj.

Magasinet ”Vores Børn” var med da Charlotte Trippetti fotograferede Rikke Hylleborg – læs hele artiklen i linket højere oppe på siden.

Et minde om din smukke mave

Et minde om din smukke mave
Rikkes mave rummer et drengebarn, som meget snart kommer til verden. ”Det er en fantastisk oplevelse at være gravid, og jeg vil gerne have et smukt minde at se tilbage på,” siger Rikke, lige inden hun smider kludene og bliver fotomodel for en time hos fotograf Charlotte Trippetti.

En ting er at lade barnets far tage en fotoserie af mavens vokseværk. Det kan være fint nok. Men retter han på dit hår? Beder dig om at skyde venstre skulder frem og se forelsket på maven? Og får han opvasken med i baggrunden og et rigtig dårligt lys på din bagdel?

At blive fotograferet af en professionel kunstfotograf, er noget andet end din elskedes nok så velmente amatørfotos. Rikke Hylleborg er 28 år og venter sit første barn. Hun har besluttet at lade Charlotte Trippetti fotografere hende i nyt feminint undertøj og helt nøgen i uge 38. Det foregår i et gammelt rustikt renoveret hus på Amager. Rikke møder spændt og forpustet op med tre sæt forskelligt undertøj i tasken. Charlotte har allerede en idé om Rikkes type fra de billeder hun har sendt, og fra deres telefonsamtale. Når jeg har set et foto, kommer jeg med idéer til fotograferingen og vi aftaler rammerne på forhånd, som kan være en gammel cementfabrik, en bøgeskov eller loftet her i det gamle hus,” siger Charlotte Trippetti og sender Rikke ind for at klæde om.

Tør du mon prøve?
Den vordrende mor kommer tilbage i lys chemise med undertøj under. Og bliver sendt tilbage for at skifte til sort chemise uden noget under. ”Lidt sved på panden kan jeg da godt få her, helt nøgen sammen med et fremmed menneske,” siger Rikke og blusser også en anelse i kinderne. Men det er nu hurtigt overstået. Lidt pudder på og så igang. Charlotte dirigerer venligt og bestemt sin model til at tage armen frem, hovedet på skrå, strække halsen ud, smile, ikke smile og rette håret ned og op og ned igen. Der er faktisk ikke tid til at være særlig nervøs. ”Jeg føler mig rigtig kvindelig, siger Rikke, ”og jeg har det fint med at vise, at jeg godt kan være attraktiv, selvom jeg er gravid og har taget 20 kilo på. Det er rigtig rart, at Charlotte taler hele tiden. Det hjælper på usikkerheden, at hun sørger for at mit hår sidder og mascaraen ikke løber.”

Smukke billeder kan være med til at styrke selvtilliden, mener fotografen. ”Det kan måske virke grænseoverskridende, men ofte handler det om lige at komme igang og prøve noget andet. Det at turde stille op til foto er en sejr. Bagefter kommer så billederne, hvor du pludselig ser dig selv i et godt lys fra den helt rigtige vinkel – og tænker ’gud ser jeg så godt ud,’” siger Charlotte Trippetti. Rikke vil gerne fotograferes nøgen, men ærbart uden at man for eksempel kan se hendes brystvorter. Men i kampens hede er det faktisk Charlotte, der skal minde hende om at lægge armene over. ”Jeg glemmer det lidt, fordi jeg er så opmærksom på at få det rigtige glimt i øjet og finde den gode udstråling,” griner Rikke. Rikke stiller op i positur på en bulet trappe, på et rodet loft med spindelvæv i alle kroge, og hun lægger sig beredvilligt på trægulvet i en forladt café og slår håret ud på havfruemanér. Rustikke omgivelser og feminint look til hende.

En velfortjent kop kaffe
Efter en time er de rigtige skud i hus, og fotograf og model trækker ned i cafeen nedenunder til en velfortjent kop kaffe. Rikke skal nu vælge, hvilke billeder hun vil købe. Charlotte slutter computeren til, og så bladrer de sammen, mens Rikke smiler stort. ”Jeg synes absolut, at jeg ser smuk ud på billederne. Jeg er sikker på, at jeg bliver glad for dem. Jeg skal jo sikkert kun være gravid et par gange og det går så hurtigt. Det er dejligt med et smukt minde,” siger Rikke.

Det koster det
En times fotosession hos Charlotte Trippetti koster 1295 kr. Herudover skal du betale for dine billeder 299 kr. pr. stk. Hvis du gerne vil fotograferes i weekenden er der tillæg på 500 kr. og hvis du bor udenfor Københavnsområdet, skal du betale for Charlottes transport.

Det skal du vide
Send gerne et foto på forhånd, så fotografen kan vurdere din type.
I aftaler location og stil på forhånd.
Medbring gerne cirka tre sæt undertøj, som sidder godt på dig.
På selve dagen skal du ankomme i behageligt tøj, som ikke efterlader mærker på din hud. Det kan nemlig ses på billederne.
En fotosession tager ca. en time. Herefter udvælger du fotos sammen med Charlotte i cirka en times tid.
Du kan vælge billeder i sort/hvid eller farve.

Kontakt mig meget gerne hvis du har spørgsmål omkring gravid billeder eller hvis du vil have et helt uforpligtende tilbud +45 21 77 33 59 eller charlotte@trippetti.dk